Φωτογραφίες και video

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προσφυγικού Σωματείου Καπούτι , διοργανώνει και φέτος εκδρομή των συνταξιούχων. Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο 26 του Σεπτέμβρη 2015 με προορισμό το μοναστήρι του Μαχαιρά (θα περάσουμε από τον Άγιο Ηρακλείδιο και την Παναγία Θεοτόκο στα Καμπιά).

Κατόπιν δικών σας εισηγήσεων, θα δικαιούνται και φέτος να συμμετάσχουν στην εκδρομή και άτομα οποιασδήποτε ηλικίας που δεν είναι συνταξιούχοι. Οι συνταξιούχοι και οι χήρες οποιασδήποτε ηλικίας  θα πληρώσουν το ποσό €10, για το κόστος του λεωφορείου,  τα έξοδα για το φαγητό θα είναι προσφορά του Σωματείου. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να πληρώσουν € 20 ο κάθε ένας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος του λεωφορείου και το γεύμα.

Διαδρομή λεωφορείων.
Η διαδρομή του λεωφορείου θα δοθεί τηλεφωνικά και ανάλογα με τις συμμετοχές.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2015 το αργότερο, στον Ανδρέα Τουμασή  στο τηλέφωνο: 99-482257.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανδρέας Τουμασής
(Πρόεδρος)

* Υπενθύμιση.

Όσοι πιθανόν να έχουν  κατατεθειμένα χρήματα στην Συνεργατική του χωριού μας και ιδιαίτερα οι τότε (πριν το 1974) μαθητές του δημοτικού , αλλά και οι γονείς και παππούδες τους, ζώντες και μη, παρακαλούνται όπως οι ίδιοι ή οι κληρονόμοι τους  επικοινωνήσουν με τον κοινοτάρχη κον Πάμπο Ττερλικκά για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99641329.