Εκδρομή των συνταξιούχων

Η εκδρομή των συνταξιούχων και άλλων προσώπων oοποιασδήποτε άλλης ηλικίας, θα γίνει το Σάββατο 30 του Σεπτέμβρη 2017. Διαδρομή : Λευκωσία ή Λεμεσός , Χοιροκοιτία, Άγιος Μηνάς, Παναγία Γλωσσά, Παναγία Ιαματική, Αρακαπάς. Πρόγευμα στον Άγιο Μηνά και γεύμα στον Αρακαπά.

Οι συνταξιούχοι και οι χήρες θα πληρώσουν  €12. Τα υπόλοιπα έξοδα είναι  προσφορά του Σωματείου. Oι άλλοι εκδρομείς, θα πληρώσου €20, ο καθένας.  Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου 2017 στον Ανδρέα Τουμασή  στο τηλέφωνο: 99-482257.

Ανακοινώνονται περαιτέρω τα εξής:

-Το νέο Κ.Σ με Πρόεδρο τον Αντώνη Ζαμπά είναι στην διάθεση σας για ότι το χρειασθείτε. Το τηλ είναι 99575081. Όσοι δεν παίρνουν μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο τους, παρακαλούνται όπως μας στείλουν τον αριθμό τους  με μήνυμα μαζί με το ονοματεπώνυμο τους στον πιο πάνω αριθμό.

-Οι εισφορές στις κηδείες από εδώ και πέρα, θα γίνονται για όποιο σκοπό  θέλει η οικογένεια του αποβιώσαντα. Εμείς θα βοηθούμε. Όλα τα οργανωμένα σύνολα του χωριού ( Σωματείο, ΣΩΝΕΠ, Κ.Σ. και Εκκλησιαστική Επιτροπή) έχουν πολλές οικονομικές ανάγκες πέραν της ανέγερσης μνημείου για τους πεσόντες. Αν η οικογένεια του νεκρού επιθυμεί να βοηθά τα σύνολα αυτά, θα δηλώνει ότι οι εισφορές θα γίνονται για την οικογένεια και μετά θα τα δίνει όπου επιθυμεί.

-Το Κ.Σ. θα λάβει μέρος και σας θέλει μαζί του,

α) στις εκδηλώσεις του Δήμου Γερίου 14-15 Σεπτεμβρίου 2017.

β) στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του διαμερίσματος Μόρφου στις 8 Οκτωβρίου 2017, που θα γίνουν στον Αστρομερίτη.

γ) στον διαγωνισμό « Ευρωπαϊκές μέρες Κληρονομιάς 2017 στις 13 Οκτωβρίου στην Λεβέντειο Πινακοθήκη Λευκωσία,  από τις 10.00 πμ – 17.00.

δ) στα «Ταμάσια» με κατασκευή ψαθιού στους Καπέδες στις 15 Οκτωβρίου 2017.

ε) Θα διοργανωθούν εκδρομές στο Καπούτι το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου και στον Απ. Ανδρέα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Για πληροφορίες στα τηλ. 99575081 , 99641329, 99482257.

Για  το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανδρέας Τουμασής /  (Πρόεδρος)