Φωτογραφίες και video

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, σάς προσκαλεί στην ετήσια μας συνεστίαση στην Ασίνου, την Κυριακή 26 του Απρίλη 2015 στο κέντρο «Σταυρός της Ασίνου».

Στην εκκλησία της Παναγίας της Ασίνου θα γίνει εκκλησιασμός, μνημόσυνο πεσόντων και φονευθέντων κατά την Τούρκικη εισβολή το 1974 και όλων των συγχωριανών μας που απεβίωσαν στην προσφυγιά και δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες.Όσοι θέλουν να κάμουν γιορτή του Αγίου Γεωργίου ή μνημόσυνο, να επικοινωνήσουν με τον αρχιμανδρίτη Παγκράτιο Μερακλή στο 99449333.

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης θα παίξουμε παιχνίδια της Λαμπρής και συγχωριανές μας θα κατασκευάσουν το παραδοσιακό ψαθί.

Στην φετινή εκδήλωση θα τιμηθούν με αναμνηστική πλακέτα, όσοι τελειόφοιτοι της μέσης εκπαίδευσης δηλώσουν τα στοιχεία τους στον Α. Τουμασή, στο 99-482257 μέχρι 22/4/2015.

Η τιμή του εισιτηρίου που περιλαμβάνει πλούσιο φαγητό και ποτό, είναι €12 για τους μεγάλους και €8 για τους μικρούς. Το εισιτήριο των τελειόφοιτων θα παραχωρηθεί δωρεάν. Θα κυκλοφορήσουν λαχεία με πλούσια δώρα. Για κρατήσεις να απευθύνεστε στον Α. Τουμασή, στο 99-482257 μέχρι 23/4/2015.

Ανακοινώνεται ότι και φέτος θα γίνει η κατασκήνωση των παιδιών, από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015, στον κατασκηνωτικό χώρο του Κάμπου. Λεπτομέρειες θα σας αποσταλούν αργότερα.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καπουτίου κατόπιν επιθυμίας αρκετών  συγχωριανών μας, διοργανώνει 4ήμερη κρουαζιέρα 29/8 - 2/9/2015 για Σάμο -  Μυτιλήνη και Σύμη σε τιμές προσφοράς ειδικά για το Κ. Σ. Καπουτίου. Οι τιμές σε τετράκλινες καμπίνες αρχίζουν από € 390, με μεταφορά προς και από το λιμάνι Λεμεσού και δωρεάν μη αλκοολούχα ποτά στο πλοίο. Για κρατήσεις και άλλες πληροφορίες να αποτείνεστε στον Χαράλαμπο Ττερλικκά στο τηλέφωνο  99641329 το συντομότερο δυνατό, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Το βιβλίο για το χωριό μας, «Το Καπούτι», θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στον χώρο της συνεστίασης.

Σας ανακοινώνουμε τις διευθύνσεις της ιστοσελίδας των Σωματείων Προσφυγικού και ΣΩΝΕΠ, www.kapouti.com.cy καθώς και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, e-mail: info{at}kapouti.com.cy, για ενημέρωσή σας ή και διαφημίσεις/προώθηση των επιχειρήσεων σας. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα και από τον Κωνσταντίνο Ττερλικκά Τηλ. 99311160.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ανδρέας Τουμασής